ADSL en digitale telefonie via Morren Consultancy
Home  | Adsl Kliksafe  | Adsl Solcon  | Glasvezel Kliksafe  | Links  |  

Siemens Gigaset c450 of c470 ip voip dect telefoon VOIP digitale telefonie.

siemens gigaset c450 ip voip dect telefoon draadloos


Met de Gigaset C450IP of C470IP beschik je over een geavanceerd basisstation, waarmee je direct via Internet kunt bellen.

Zodra u het toestel via een netwerkkabel met een internet modem c.q. router verbindt dat on line is, zal deze zijn ip-adres via dhcp krijgen. Na deze initiele verbinding kunt u via de handset of de webbrowser de verdere voip-configuratie uitvoeren. Opvallend hierbij is dat Siemens een aanzienlijke lijst voorgedefineerde voip-providers biedt:van het bekende VoIPBuster en VoIPcheap tot providers als ook Solcon en XS4ALL. Soms is het wel nodig deze wizard aan te passen. U vult dan uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Het kan nodig zijn enkele poorten open te zetten(5060). Het is dan even zoeken. Ook kan het nodig zijn om de dns servers in te stellen. Eventueel via ipv6.

KenmerkenSta op met het geluid van je handset.
De C45-handset beschikt over een ingebouwde wekker! Een nieuwe trend in de markt is dat er steeds meer mensen zijn die hun vaste wekker de deur uit doen en gebruik gaan maken van mobiele telefoon of huistelefoon als wekker. Een trend waar de C-klasse op inspringt.

Polyphonic geluid
De handset beschikt over een verrassend goed geluid. De polyphonic ringtones zijn vol van geluid, en de handset is standaard voorzien van diverse sounds van dance tot klassiek. Natuurlijk ontbreken de standaard Siemens beltonen niet!

fritzbox met glasvezel en adsl van Kliksafe

Glasvezel van Kliksafe is mogelijk in Veenendaal, Zeewolde, Dronten, Biddinghuizen, Colmschate, Diepenveen, Deventer, Dronten, Enter, Enschede, Holten, Laren, Rijssen, Ruurlo, Schalkhaar en nog veel maar plaatsen in Nederland.
glasvezel
Copyright 2016 AMC.     
morren