ADSL en digitale telefonie via Morren Consultancy
Kliksafe Glasvezel |  Kliksafe adsl |  Solcon Glasvezel |  Kliksafe Filterbox |  Solcon adsl  |  

Over Emobiel, Kliksafe, Solcon, Kpn en Morren Consultancy.

Glasvezel van Kliksafe en Solcon is ook mogelijk via Morren Consultancy uit Nijkerk.

Kliksafe


Kliksafe levert filterdiensten die er voor zorgen dat internetgebruikers veilig kunnen internetten, waarbij confrontaties met ongewenste sites (zoveel mogelijk) worden voorkomen.

Kliksafe werkt samen met BIT uit Ede die de adsl verbindingen verzorgt.

BIT helpt ook de risico's van het gebruik te beheersen door onder andere meer aandacht voor veilig internetgebruik te vragen.

Kliksafe levert sinds kort ook glasvezel. Het kliksafe filter kan ook provider onafhankelijk worden gebruikt in combinatie met de Kliksafe Filterbox.

Solcon


Solcon is een Internet Service Provider voor bedrijven en particulieren. Solcon heeft vanaf haar oprichting in 1996 een omvangrijk klantenbestand opgebouwd.

Meer dan 45.000 zakelijke en particuliere internetters maken gebruik van het netwerk van Solcon. De groei van het aantal gehoste domeinen gaat door. Solcon werkt vanuit een christelijke identiteit.

Solcon heeft datacentra in Apeldoorn op de Veluwe en in Dronten.

KPN heeft internetprovider Solcon overgenomen per 1 juli 2019.

Solcon zal onder eigen naam diensten blijven aanbieden aan zowel consumenten als bedrijven.

Kpn

KPN is een toonaangevende leverancier van ICT-diensten.

Met een breed scala aan producten en diensten bedienen zij met verschillende merken een groot aantal diverse klantgroepen in binnen- en buitenland.

Van prepaid bellen in de VS, tot interactieve HD-televisie in Nederland.

Emobiel

Emobiel is een bedrijf dat zich richt op de particuliere en klein-zakelijke klant. Emobiel maakt gebruik van Vodafone voor gefilterd internet. Emobiel biedt ook het Kliksafe filter aan voor gefilterd internet. Emobiel is een onderdeel van 4com uit Dordrecht.

Morren Consultancy

Morren Consultancy is een bedrijf dat zich richt op de particuliere en klein-zakelijke klant. Onze diensten bestaan voornamelijk uit internetdiensten. Met een persoonlijke aanpak proberen we u zoveel mogelijk van dienst te zijn.

Morren Consultancy wil zowel particulieren als ook bedrijven en scholen ondersteunen bij het gebruik van gefilterd internet. Morren Consultancy levert filtering, adsl, vdsl, telefonie en glasvezel.

Morren Consultancy werkt evenals Kliksafe en Solcon vanuit een christelijke identiteit.

Morren Consultancy is ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 32115147.Email info@morren-concultancy.nl en telefoon 085-7851644 ('s avonds van 18.30 tot 21.30 uur of op zaterdag, niet op zondag).
fritzbox met glasvezel en adsl van Kliksafe

Glasvezel van Kliksafe is mogelijk in Veenendaal, Zeewolde, Dronten, Biddinghuizen, Colmschate, Diepenveen, Deventer, Dronten, Enter, Enschede, Holten, Laren, Rijssen, Ruurlo, Schalkhaar en nog veel maar plaatsen in Nederland.
glasvezel
Copyright 2018 AMC.     
morren

sitemap