ADSL en digitale telefonie via Morren Consultancy
Home  | Adsl Kliksafe  | Adsl Solcon  | emobiel  |  

Fritzbox 7360 7340.

Kliksafe en Solcon gebruiken veel fritzbox modems.
FRITZ!Box 7360 is een mooie oplossing voor een thuis netwerk. Het modem verbindt een krachtig ADSL/VDSL modem en een WLAN N router die voldoent aan de laatste eisen. Het geintegreerde DECT basis station voor 6 draadloze handsets van bijvoorbeeld siemen maakt de FRITZ!Box 7360 tot een hoge kwaliteit telefoon centrale.Download hier info over de fritbox 7360
Uitgebreide Specificaties

Router Functies
High-performance WLAN router met firewall/NAT, DHCP server, DynDNS client, UPnP. Integrated DSL modem voor VDSL en ADSL2+ (100 Mbit/s and 24 Mbit/s. Router operation zelfs met een kabel modem of met een UMTS stick (UMTS/HSPA)

Volledige ondersteuning van IPv6 in het home netwerk and Internet. Setup met een web browser, independent of operating system, te gebruiken met Windows. Mac OS and Linux computers
Stateful Packet Inspection Firewall met port forwarding voor veilig online
Secure remote access to the FRITZ!Box network with VPN (IPSec)


Eigen ervaringen:
Ik heb zelf dit apparaat aangeschaft via Solcon en gebruik dit modem als standaard modem. Ik ben er erg tevreden over omdat het zoveel functies heeft en lekker snel met onze glasvezel verbinding omgaat. Ook de dect optie heb ik in gebruik. Het telefoonboek is een uitkomst. Alleen als je nieuwe firmware geplaatst hebt en vervolgens een oude back up van de instellingen gebruikt kunnen problemen ontstaan. Ik heb daarom pas het modem opnieuw in fabrieksinstellingen gezet en helemaal opnieuw ingesteld. Een fors klusje.

Het modem heeft verder als groot voordeel dat je meerdere voip accounts kan instellen. Je kunt dial plans opgeven en zo vooraf de goedkoopste telefoonverbinding laten uitkiezen. Een goede keuze is bijvoorbeeld: binnenkomende gesprekken via Kliksafe of Solcon. Mobiel en uitgaande gesprekken kun je het goedkoopste laten bellen via Voipcheap dat om prepaid betaling vraagt.


glasvezel
Copyright 2019 AMC.     
morren