ADSL en digitale telefonie via Morren Consultancy
Home  | Adsl Kliksafe  | Adsl Solcon  | Glasvezel Kliksafe  | Links  |  

Digitale telefonie voor bedrijven en instellingen : de digitale telefooncentrale.


De IP-PBX/25 is een volwaardige telefooncentrale (PBX) gebaseerd op het principe van internettelefonie.
Deze centrale is bedoeld voor organisaties met 15 tot 50 telefoontoestellen. De IP-PBX/25 vormt een ideaal communicatie platform waarmee onmiddellijk kostenvoordelen gerealiseerd worden en optimaal ingespeeld wordt op de huidige en toekomstige snelle technische ontwikkelingen.

Uitstekend alternatief
Door uit te gaan van standaard componenten en technologie is de prijs/prestatieverhouding ten opzichte van andere oplossingen uitstekend.
Besparingen op infrastructuur, telefoonkosten, onderhoud en toekomstige uitbreidingen maken de IP-PBX/25 een aantrekkelijk alternatief voor een traditionele centrale.


Wat mag u verwachten?
Voicemail ge´ntegreerd met e-mail, specifieke welkomstboodschappen, keuzemenu s, conferentiegesprekken, videotelefonie, koppelen van vestigingen en
thuiswerkers zijn bijvoorbeeld functies die de IP-PBX/25 in huis heeft en waarmee u de communicatie tussen uw medewerkers onderling en met uw klanten kunt verbeteren.
Combinatie
Door inkomende gesprekken via ISDN af te laten leveren en uitgaande gesprekken via internet uit te voeren, combineert u de zekerheid van traditionele telefonie met de innovatie en kostenbesparingen van internettelefonie.

De IP-PBX/25 wordt geplaatst in uw systeemruimte en maakt gebruik van dezelfde, maar afgescheiden infrastructuur als uw datanetwerk.


Bedrijven die interesse hebben in de IP-PBX/25 of de combinatie-oplossing kunnen contact opnemen met A. Morren Consultancy (agent solcon) 085-7851644 's avonds van 18.30 tot 21.30 uur of op zaterdag, niet op zondag. Per e-mail: sales@morren-consultancy.nl.

Glasvezel met telefonie en internetbellen van Kliksafe en Morren Consultancy uit Nijkerk.

fritzbox met glasvezel en adsl van Kliksafe

Glasvezel van Kliksafe is mogelijk in Veenendaal, Zeewolde, Dronten, Biddinghuizen, Colmschate, Diepenveen, Deventer, Dronten, Enter, Enschede, Holten, Laren, Rijssen, Ruurlo, Schalkhaar en nog veel maar plaatsen in Nederland.
glasvezel
Copyright 2018 AMC.     
morren