ADSL en digitale telefonie via Morren Consultancy
Home  | Adsl Kliksafe  | Adsl Solcon  | Glasvezel Kliksafe  | Filternet  | Links  |  

Digitale kluis van Solcon voor het veilig bewaren
van uw vertrouwde dokumenten.

Wilt u voorkomen dat u dokumenten kwijt raakt of wilt u ze ook elders kunnen raadplegen. Dan is de digitale kluis voor u een oplossing. Want er kan altijd wat gebeuren: brand, waterschade, diefstal of een computercrash of -virus. U kunt zo bij uw belangrijke gegevens als u beschikt over de digitale kluis van Solcon.

Wereldwijd en vertrouwd
Als onderdeel van uw adsl of inbelabonnement is de digitale kluis van Solcon overal via internet te gebruiken. De Digitale Kluis biedt u een digitale bewaarplaats voor al uw documenten. Bij uw eigen internet provider, dus wel zo vertrouwd.


Vele mogelijkheden
U kunt bestanden zonder vertraging in de Digitale Kluis plaatsen. U kunt ze uiteraard ook eenvoudig verwijderen of verplaatsen en de kluis inrichten zoals u dat wilt. Bovendien staat de Digitale Kluis via internet overal en altijd tot uw beschikking; ook als u in het buitenland bent.

Belangrijke documenten
De Digitale Kluis is de ideale bewaarplek voor al uw cruciale documenten. U kunt denken aan back-ups van uw klantenbestand, licentie keys en/of source codes van software, personeelsdossiers, juridische documenten, jaarcijfers, aangiftes en financiƫle stukken. Ook kunt u scans van waardepapieren in de kluis opslaan of zaken als notariƫle akten en verzekeringspolissen. De mogelijkheden zijn nagenoeg oneindig.

Digitale kluis wordt uitgefaseerd per 1 juli 2016

Als vervanger voor dit produkt kunt u nu gebruik maken van Solcon online backup. Dit produkt kost 6 euro per maand. Voor meer informatie Klikt u hier en bestelt u online back up van Solcon 500GB

Glasvezel met telefonie en internetbellen van Kliksafe en Morren Consultancy uit Nijkerk.

fritzbox met glasvezel en adsl van Kliksafe

Glasvezel van Kliksafe is mogelijk in Veenendaal, Zeewolde, Dronten, Biddinghuizen, Colmschate, Diepenveen, Deventer, Dronten, Enter, Enschede, Holten, Laren, Rijssen, Ruurlo, Schalkhaar en nog veel maar plaatsen in Nederland.
glasvezel
Copyright 2016 AMC.     
morren