ADSL en digitale telefonie via Morren Consultancy
Home  | Kliksafe adsl  | Kliksafe Glasvezel  | Links  |  

7 redenen waarom je adsl van Solcon kiest.

1. Solcon gaat de strijd aan tegen een vervuild internet. Het filter van Solcon houdt ongewenste sites met bijvoorbeeld porno en geweld tegen.

2. Bij Solcon adsl met Filter is ook je WIFI verbinding gefilterd. Dit geldt ook indien je voor je smartphone WIFI gebruikt zoals een HTC, Samsung of Iphone (Filtering geldt ook voor tablet).

3. Solcon biedt een stukje gezonde bescherming. Je zou het Solcon filter kunnen vergelijken met een soort anti-virusprogramma. Het filtert schadelijke websites zoveel mogelijk uit het enorme aanbod dat via Internet beschikbaar is. Toch is het geen censuur, omdat u zelf bepaalt wat wel of niet wordt doorgelaten. U kunt dit regelen op de website van Solcon.

4. Solcon voorziet je van een snelle verbinding. De filtering gebeurt al in Dronten in het datacentrum van Solcon.

5. Het is makkelijker om Solcon adsl of vdsl af te nemen. Je hoeft geen extra instellingen op je eigen computer door te voeren. Indien je voor alleen filternet filtering kiest moet je dit wel doen.

6. Solcon heeft een aantal mensen in dienst die de ondersteuning verzorgen. Zij beantwoorden ook je vragen over sites die wel of niet in het filter horen.

7. Bij Solcon is het nu ook mogelijk om digitale televisie met adsl te combineren. De totale prijs komt dan ongeveer uit op 49 euro.

Indien je een adsl abonnement van Solcon wenst maak je gebruik van onderstaand aanmeldformulier. Solcon adsl is beschikbaar vanaf 27,50 per maand voor 20 mb. Voor Solcon filtering wordt 2,95 euro per maand berekend.

Wat kunnen wij voor je doen?
Samen met jou kunnen wij bepalen welk internetabonnement je nodig hebt. Dit kan namelijk van veel dingen afhangen. Hoe intensief gebruik je internet? Hoeveel computers heb je in je bedrijf / thuis? Is er een netwerk met andere filialen?
Wij helpen je met de keuze, daarnaast regelen wij de papieren rompslomp rond de aanvraag van de lijn voor je en leveren de benodigde apparatuur. Tevens sluiten wij de apparatuur aan en configureren je computer zodat je direct aan de slag kunt. Ook als je met meerdere computers thuis of met een compleet netwerk op je bedrijf gebruik wilt maken van ADSL of Glasvezel hebben we de perfecte oplossing voor je.

Indien je meer informatie wilt klik je hier en stuur je een e-mail naar Morren Consultancy.

Aanmeldformulier Solcon ADSL

Bij Solcon is het mogelijk om goedkoop en goed te bellen via het internet (voip telefonie of digitale telefonie).
Wat heb ik nodig voor Voip telefonie?
- Een ADSL abonnement van Solcon (Filternet) van 27,50 euro per maand (draadloos modem in bruikleen);
- Een Solcon belabonnement van 4,95 per maand; Onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers kost 12.50 per maand;
- De kosten van een filter 2,95 per maand;
- Totaal kosten Solcon adsl (20mb) + bellen zijn 33,00 per maand;
- Kies Solcon adsl en bellen en meldt u nu aan door hier te klikken met uw muis.
Solcon Digitale telefonie
Beltarieven Solcon vindt je hieronder. Indien je - onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers kiest - voor 12,50 euro vervallen de belkosten naar vaste nummers.
- Vaste nummers Mobiel
Starttarief 10 cent 10 cent
Standaardtarief 9 cent 9 cent

Adsl Solcon

fritzbox met glasvezel en adsl van solcon
glasvezel
Copyright 2016 AMC.     
morren
eXTReMe Tracker